Kontakta oss så parar vi ihop dig med rätt återförsäljare av solpaneler


Därefter besöker vi dig för en solcellsmontering

Våra leverantörer

solar edge

SolarEdge har sitt huvudkontor i Tel-Aviv och Kalifornien idag, tack vare sin världsunika teknik har de nått en marknadsandel på över 70 % inom området distribuerade växelriktare. SolarEdge patenterade teknik med distribuerade enheter för varje panel, förhindrar de energiförluster som är oundvikliga med vanliga växelriktare (string inverters).


SolarEdge har sedan 2006 och fram till och med 2016 skeppat över 2,9 GW installerad effekt till mer än 91 olika länder. Med SolarEdges produkter får du flexibel design, ökad säkerhet, optimerad produktion och en effektivare styrteknik/övervakning på panel nivån.

jinko solar

De är världsledande inom solcellsindustrin, Jinkos huvudkontor ligger i Shanghai, Kina och har över15 000 anställda globalt. Deras solcellspaneler genomgår strikta tester för att alltid kunna kvarhålla och även garantera en av marknadens högsta standarder vad gäller kvalitet, prestanda och design.


Jinko är världens största Tier 1 leverantör av solpaneler, vilket innebär att de besitter en stor expertis och kunskap inom innovation och design, samt att de även producerar alla sina komponenter till sina solpaneler själva. På så sätt har dem full kontroll över hela produktionen och garanterar alltid en alltid en hög kvalitet

Schletter

Schletter GmbH har sitt huvudkontor i Kirchdorf i Tyska Bayern, De är idag branschens världsledande tillverkare inom monteringssystem för solenergi och högteknologiska produkter i högvärdigt stål och aluminium. Schletters omfattande produktportfölj erbjuder nästan obegränsade möjligheter inom installation av solsystem och montering.


Under de senaste åren har Schletter s 1.300 anställda i 14 länder utvecklat, designat och producerat montagesystem för mer än 15 GW installerad panel kapacitet för tak- och markmonterade system.

Steca Elektronik

Steca Elektronik Gmbh marknadsför, producerar,utvecklar och levererar sol elektronik och batteriladdningssystem för solkraft industrin. Deras produkter innefattar både nätanslutna- och off-grid-anpassade lösningar, såsom växelriktare och laddregulatorer.


1976 grundades Steca Elektronik Gmbh och är baserat i Memmingen, Tyskland med tillverkningsställen i Saedinenie, Bulgarien och Memmingen, Tyskland.

Aerocompact

Aerocompact är specialister på produktion av platta aerodynamiska taksystem för solcellsmoduler. Företaget har sina kontor och fabriker i både Europa och USA. Under de senaste 3 åren har Aerocompact framgångsrikt installerat 100 MWp i Europa och USA. Med Aerocompact kan solcellspanelerna lutas mellan 5 och 15° beroende på förutsättningar och önskemål. Med rätt lutning efter förhållande maximeras alltid produktionen från den tillgängliga takytan.

 

Fronius

Fronius International GmbH är en leverantör från Österrike, baserat i Pettenbach Upper Austria. Fronius är verksamt inom många områden såsom batteriladdningsteknik, solceller och svetsteknik.

Deger

Deger Energie är ett företag från Tyskland som tillverkar solföljare. Deger Energies effektiva solföljare kan röra sig både horisontellt och vertikalt. Samtidigt tillför det patenterade ljussystemet att varje solföljare alltid söker den ljusaste punkten på himlen. Deras teknik baseras på den inbyggda ljussensorn som i realtid avgör hur och när en solföljare ska ändra position.

 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.