Vi tar hand om hela solcellinstallationen från start till slut. Vi garanterar en säker och trygg solcellsinstallation

Viktigt att veta när du ska anlita en solcellsinstallatör i Stockholm

Viktigt att tänka på inför en elinstallation är att välja ett registrerat elbolag. Vi på Solteknikerna Stockholm är registrerat och garanterar nöjda kunder. Välj oss och bolla din idé med någon av våra elektriker innan du färdigställer din plan. Våra elektriker är proffs på det dem gör och önskar oftast att få komma in i planeringen så tidigt som möjligt för att lättare kunna lägga upp en arbetsplan. Planera därför ditt projekt tillsammans med någon av våra elektriker så garanterar vi dig en säker installation i enlighet med din önskemål. Vi på Skandinaviska Solteknikerna Stockholm ställer höga krav på vår personal.


Alla medarbetare är, i enlighet med svensk lag, utbildade och besitter hög kompetens med flera års erfarenhet både hos privatpersoner och företag. Vi arbetar ständigt mot att modernisera oss och följa de uppdateringar och regler som kommer med tiden och kan därför utöver säkerhet också garantera dig den allra senaste tekniken. Kontakta oss redan idag för en konsultation - så kan du tillsammans med oss redan nu börja planera för ditt projekt. Ingen idé är dum, välkommen att bolla dina idéer med oss!

Solteknikerna Stockholm är en elfirma som hjälper dig som behöver hjälp med allt från laddboxar till elbilen till installation av solceller Kontakta oss för fri konsultation

Solteknikerna Stockholm hjälper även företag med mindre till mer omfattande arbeten. Önskar ditt företag hjälp med installationer av solpaneler kontakta oss.

Är du osäker på hur en solcellsinstallation går till? Kontakta oss så berättar vi mer

Många gånger behöver man ta hjälp av någon som besitter kompetensen och expertisen man själv saknar. Vi på Solteknikerna hjälper dig att ta ett steg i rätt riktning.

Vanliga frågor om solpaneler i stockholm

Kontakta oss

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Är du osäker på vilken typ av installation som bäst tillgodoser dina behov av solenergi i Stockholm? Tveka inte kontakta oss vi erbjuder kostnadsfri konsultation.

Efter ett par år i branschen har vi blivit experter på att se enskilda individers och företags behov av olika typer av solcellsmonteringar. Vi tar alltid fram ärliga offerter och erbjuder dessutom alltid en förstklassig service till alla våra kunder.

Solvärme och solel - vad är skillnaden?

Solvärme - Är en solfångare som genererar värme och brukar främst användas på platser där behovet av värme stämmer överens med den solstrålning som faktiskt finns att ta tillvara på. Exempel på detta är exempelvis byggnader och anläggningar som har varmvattenbehov under sommarhalvåret. Ett sommartorp är alltså ett perfekt objekt för solcellsinstallation. Om du som sommarhusägare dessutom har en möjlighet att kombinera solenergi i form av solvärme tillsammans med biobränslen är det extra intressant. I detta fal kan du få 100% förnybar värmeförsörjning där solvärmen står för värmeförsörjningen under sommarhalvåret i och med att en biobränselanläggning har en lägre verkningsgrad just precis då.


En solcellsinstallation kommer i sin tur att generera elektricitet och solceller är då främst intressanta i de fall där elbehoven stämmer överens med tillgänglig solkapacitet och strålning, till skillnad från solvärme där behovet av värme ska stämma överens med solens strålar. Att använda sig av solel är främst intressant i de fall där ledningsbunden elektricitet saknas eller inte av någon anledning går, eller är för dyr för, att applicera. Detta kan alltså innebära båtar och husvagnar för privat bruk eller exempelvis en fyr eller kanske en övervakning av elnätet. Detta innebär att även denna typ av elektricitet är främst lämpad under sommarhalvåret.

Har du några frågor? Tveka inte för att kontakta oss